Skip to main content

Avoimet kylät-tapahtuma tuo vipinää eteläiseen Saloon lauantaina

Tanja Virtanen toivottaa tervetulleeksi Tuohittuun lauantaina.Avoimet kylät -tapahtuman ideana on näyttää kylien tavallista elämää.
Ensi lauantaina on mahdollisuus poiketa tutuissa kylissä,  tutustua itselle vieraisiin kyliin tai tehdä koko päivän kestävä kiertoajelu maaseudun maisemiin.

Eteläisessä Salossa tapahtumia on Tuohitussa,  Teijon alueen kylissä, Särkisalossa sekä Tieksmäki-Metolassa.
Kirjakkalan ruukissa järjestetään koko perheen kanoottitapahtuma kello 11-15. Myös Kirjakkalan ruukin kahvila on avoinna.

Teijolla on avoimet ovet koululla, kirkossa, kyläsaunalla ja sepän pajalla kello 11-15. Teijon Masuunin näyttely, Teijo-tori, Masuunin kahvila sekä taide-käsityöputiikki ovat  avoinna.
Mathildedalin Ruukkitehtailla puodit, kahvilat ja ruokapaikat sekä näyttely ovat avoinna kello 11-15. Kaikille avoin opastettu Ruukkipolku lähtee Kyläkonttorin edestä kello 12.

Särkisalossa Särkisalokoti pitää  ovensa avoimina kello 12-15.  Esittelyssä on mm. Yhres etteskesi -hanke. Lähistöllä oleviin tontteihin voi tutustua tonttipolun myötä.
Mukana on myös muun muassa koulun  bändi Atlantic. Tarjolla on myös erilaisia ruokia, taidetta, valokuvia.

Tieksmäki-Metolan Lainerannassa ohjelma keskittyy myöhäiseen iltapäivään ja iltaan. Puulämmitteinen sauna on lämpimänä kello 15-19. Tuvassa myydään kahvia, limonadia ja makeaa ja suolaista kahvileipää. Grillikodassa voi paistaa makkaraa.

Tuohitussa pidetään kevätmarkkinat kello 11 alkaen.

Jaa artikkeli: