Skip to main content

Aluemestaruus on PeU:n lentopallonaisten unelma

Perniön Urheilijoiden naiset ottivat ilon irti lauantaina saavuttamastaan lentopallon maakuntasarjan voitosta. Tsemppihuudot kaikuivat vielä ottelun jälkeenkin, ja kuvissa poseerattiin ruusut suussa.
– Tosi hyvältä tuntuu. Viime vuonna tuli pronssia ja sitä ennen kaksi hopeaa peräkkäin. Oli jo aikakin saada kultaa, totesi joukkueen pelaaja-valmentaja Tuire Suvanto.

Lauantaina Perniön liikuntahallissa pelatussa Lounais-Suomen aluemestaruusturnauksessa Perniö oli lopulta selvä voittaja voitettuaan kaikki kolme otteluaan. Jäänne on Salo Volleysta, jossa joukkue kantoi joskus nimeä PeU Babes. Salo Volleyhin lähdetään tänäkin vuonna, mutta sitä ennen levätään kunnolla.
– Joo, nyt tossut pyykkikoneeseen, alkaa kesäloma!

PeU:n joukkue on keski-iältään varsin nuori. Nuorimmat pelaajat ovat 17-vuotiaita, vanhin taas on ylittänyt 45 vuoden rajapyykin. Hän on Krista Eriksson, jolta nähtiin etenkin lauantain viimeisessä ottelussa taidokkaita lyhyitä lyöntejä. jotka olivat vastustajille myrkkyä.
– Olen kyllä enemmän iskijätyyppiä, mutta nyt valmentaja oli sitä mieltä, että näitä kannattaa laittaa, Krista Eriksson naurahti.

Koko juttu painetussa lehdessä

Jaa artikkeli: