Skip to main content

Tenholalaiset maistattavat juustoja matkamessuilla

Per Friman lupaa messukävijöille juustomaistiaisia.Tenholan juustoja maistellaan viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa.   Frimans Diversehandel lähtee esittelemään tuotteitaan matkamessuille ja pakkaa mukaansa juustotahkon jos toisenkin.

Pelle ja Anne Friman lähtevät tänään torstaina alkaville, nelipäiväisille messuille edustamaan sekä omia tuotteitaan että Tenholan kylää.
–Kävijöillä on mahdollisuus ostaa juustojamme niin kauan kuin tavaraa on. Sen jälkeen keskitytään Tenholan markkinointiin, Pelle Friman kertoo.

Messuille lähteminen vie niin aikaa kuin rahaa, mutta Frimanit pitävät sitä riskin arvoisena.
–Jos ei kerran yritä ja katso, ei voi tietää loppusummaa.

Toimivan matkailuyrityksen taustalla on Frimanien mukaan yhteistyö muiden kanssa.
–Pitäisi saada yhteys toimimaan niiden kanssa, joilla on alueella jotain tarjottavaa. Pitää uskaltaa puhua naapurin kanssa, Pelle kertoo.

Salon kaupunki, Yrityssalo eivätkä alueen matkailuyrittäjät ole lähdössä matkailumessuille tänä vuonna.
Yrityssalon kehittämispäällikkö Maija Pirvola kertoo, että Salo päätyi tähän ratkaisuun, koska koko Varsinais-Suomen matkailusta ei tule yhteisosastoa tänä vuonna messuille.

Kemiönsaaren kunta on mukana matkamessuilla. Kunnalla ja seitsemällä paikallisella yrittäjällä on yhteinen näyttelyosasto. Kemiönsaarelta halutaan uusia kontakteja muihin matkailuyrityksiin ja matkanjärjestäjiin.
–Yritysmatkailu on tärkeää. Meidän matkailun pahin ongelma on sesongin lyhyys, joten yritysmatkailulla haetaan ratkaisua siihen.

Jaa artikkeli: