Skip to main content

Teijon keskussivuja kehitetään jatkuvasti

Viittaamme kirjoitukseen ”Teijo tarvitsee kunnon sivut ja perheravintolan” (Perniönseudun Lehti 7.11.)
Kiitos asiallisesta ja kannustavasta kirjoituksestasi viime viikon lehdessä.

Meri-Teijo Matkailu ry. on alueen matkailu- ja palveluyrittäjien yhdistys, joka pyrkii kehittämään aluetta kokonaisuutena, kouluttaa jäseniään sekä tuotteitaan yhdistämällä tarjoamaan helposti ostettavia kokonaisuuksia asiakkaan toivomusten mukaan. Kamppailemme samojen asioiden kanssa, mitä mainitset kirjoituksessasi.  
Olemme erittäin mielissämme, että yli 40 % kokonaiskävijöistämme saapuu pääkaupunkiseudulta, loput lähialueelta ja Turun seudulta.

Ulkolaisetkin ovat jo osin löytäneet alueen. Päiväkävijät pääsääntöisesti retkeilevät, golffaavat tai laskettelevat – viipymä perustuu mökkikyliin tai suureen määrään yksityisiä vapaa-ajan asuntoja. Toiminta on erittäin kausiluontoista, joka asettaa omat haasteensa.

Alueen yhteiset esittelysivut www.meri-teijo.fi on toteutettu maaseudun kehittämistuella, joka asettaa sivujen kaupallisuudelle rajoitteensa. Siitä johtuen ko. sivujen kautta pääsee yksittäisten palveluntarjoajien sivuille, missä luonnollisesti kaupallisia rajoitteita ei ole.
Kehitämme keskussivuja koko ajan ja pyrimme pitämään viestipolut niin selkeinä kuin mahdollista. Oman varaus- ja myyntikeskuksen toteuttaminen on toimintamme laajuudesta johtuen mahdotonta.

Paikalliset yritykset yhdessä Metsähallituksen kanssa kehittävät retkeilyalueen tarjontaa hyvällä yhteistyöllä. Olemassa olevan reitistön kehittäminen murtomaahiihtoon ja kovasti kasvavaan lumikenkäilyyn on meneillään.
Yllättävän monta asiaa on ratkaistavana latujen ja reittien hoidossa ja ylläpidossa, niiden taloudessa ja turvallisuudessa. Eteläinen sijaintimme tuottaa välillä yllätyksiä, mutta kuten kerroit, harrastus kasvaa erittäin voimakkaasti ja ratkaisuja on löydyttävä.

Alussa jo lyhyesti viittasin kävijäprofiiliimme. Alueemme ravintolat ja kahvilat sopeuttelevat toimintaansa ja tarjoiluaan kysynnän mukaan.
Annoit hyvän haasteen varmasti jokaiselle miettiä omaansa kertomastasi näkökulmasta. Paljon ovat perheet mökeissään, Teijon kyläkaupasta saa oikeasti paikallisia tuotteita tarjonnan mukaan ja leipää kannattaa hakea sieltä Teijon omasta leipomosta.
Tervetuloa talvi, tervetuloa Tervon perhe ja kaikki muut.

Meri-Teijo Matkailu ry.
Hallitus

Jaa artikkeli: