Skip to main content

Sisun tytöt haastavat kohta entistä kovempia joukkueita

Saara Muuri, Juliet Ristimäki, Maria Säilä, Julia Nilsson, Milla Kesälä, Tuuli Rokka, Julia Venhomaa, Leona Shabani ja Riina Ahtiainen antoivat Perniönseudun Lehdelle haastattelun pukukopissa ensimmäisen pelin jälkeen.Vaikka kentällä tulisi nokkiin, se ei enää pukukopissa näy. Esimerkkiä näyttävät Perniön Sisun C-tytöt, jotka pelasivat lauantaina kotihallissaan kauden kolmannen pooliturnauksen.
Vaikka Sisu jäi kotiturnauksessa viimeiseksi, se ei kerro kaikkea.
– Otteluissa aletaan jo toteuttamaan syksyn ajan harjoiteltuja asioita ja parhaina hetkinä peli näyttää todella hyvältä. Vielä kun saadaan taso pysymään koko ottelun ajan toivotulla tasolla, niin voimme haastaa kovempiakin joukkueita, valmentaja Toni Niemelä uskoo.

Tappiosta huolimatta asenne oli kunnossa ja pelin jälkeen pukukoppihuumori kukki pakkasesta huolimatta. Milla Kesälä, Tuuli Rokka, Saara Muuri, Julia Nilsson, Riina Ahtiainen ja Juliet Ristimäki olivat saaneet D-tytöistä mukaan Julia Venhomaan, Leona Shabanin ja Maria Säilän.
Loukkaantunut Aada Hämäläinen ei ollut turnauksessa mukana.
–Pelaamme kuudella kenttäpelaajalla eikä mitään koppipalloa niin kuin pienenä, tytöt selittivät yhteen ääneen lajin saloja.

Seuraavaksi C-tytöt hakevat vauhtia alemmasta poolista, mutta tavoite on palata takaisin ylös entistä parempana joukkueena.
C-tytöt harjoittelevat kolme kertaa viikossa ja perjantaisin pelataan höntsäpalloa. Pelit menevät vielä kahdella passarilla, tarkoitus on siirtyä yhteen lähitulevaisuudessa.
–Torjuntaan hyppäävät ne, jotka ylettyvät verkon yläpuolelle. Syöttöjä vastaanottavat vähän kaikki, paitsi passari, tytöt kertovat.

Jaa artikkeli: