Skip to main content

Särkisalontie on vaarallinen kaikille alakoululaisille

Tämä näky toistuu Särkisalon koululla joka arkipäivä; pikkubussit ottavat koululaiset kyytiinsä. Tiistaina kyytiläisiä odottivat Titi Kruskopf ja Esko Kaskia. Benjamin Signellin oli määrä kiivetä Kruskopfin autoon.Särkisalontie on vaarallinen kaikenikäisille alakoululaisille Finbystä Förbyhyn, päätti kaupunkisuunnittelulautakunta tiistaina.
Kaupungin liikennepalveluyksikkö on käynyt paikan päällä tutustumassa todennut kapeat pientareet ja runsaan raskaan liikenteen. Tieosuus on myös valaisematon.

Samaa mieltä ovat liikenteen ammattilaiset, tiistaina koulukyytejä ajaneet Titi Kruskopf ja Esko Kaskia. Kummankaan mielestä koululaisilla ei ole mitään asiaa pyörällä eikä jalan kapeille pientareille. Autoille tie käy.
–Mutta Ulkoluodontie on talvella hankala, tietää Kruskopf.

Rehtori Matti Korpi on tyytyväinen kuljetuksiin.
–Olen erittäin tyytyväinen, kaikki sujuu ja täsmällisesti.
Aikataulutkin on saatu kohdalleen, vain kahdelle porukalle tulee kerran viikossa hetken odotus.

Tammisaarentien osalta liikennepalveluyksikön kanta on, että koko tie on vaarallinen kaiken ikäisille oppilaille. Sauruntie on vaarallinen ekaluokkalaisille kantatieltä Mäkisauruntielle asti, siitä eteenpäin tie on vaarallinen 1-3-luokkalaisille.
Merikulmantien riskiarvo on suurempi, kuin edellisessä vuonna 2009 tehdyssä tarkastelussa. Kurkelantie on ongelma Kiskossa, se nkatsottiin olevan vaarallinen vielä neljäsluokkalaisillekin.

Jaa artikkeli: