Skip to main content

Rinneyrittäjät laajentavat Teijolta Turkuun

Jarkko Rannikko ja Tapani Kakko vastaanottivat kuntakohtaisen yrittäjäpalkinnon viikonloppuna.  Tony Hellström jatkaa Skihausin ravintolayrittäjänä.  Tiistaina pikapalaverin aiheena oli seinien maalaaminen.Meri-Teijo Skin Skihausissa on meneillään hallittu kaaos: ravintolan puoli pitäisi saada maalattua ja kalustettua ennen laskettelukauden alkua. Lumitykit ovat jo asemissa.
–Pari viikkoa menee ja sitten aloitetaan lumetus, povaa rinnepäällikkö Jarkko Rannikko.

Toiminta Teijolla pyörähtää pian käyntiin kuten kohta 30 kertaa aiemminkin.
Tällä kaudella myyntiin haetaan lisävolyymia myös muualta: Teijon Matkailu Oy vastaa jatkossa myös Hirvensalon hiihtokeskuksen vuokraamotoiminnasta.
–Sieltä haetaan myynnin kasvua. Kokonaismyynnistä vuokraamo tuo parhaillaan noin 30 prosenttia, toteaa toimitusjohtaja Tapani Kakko.

Hiihtokeskusta pyörittää Turun Slalomseura ja vuokraamo- ja myyntitoiminnasta on vastannut aiemminkin ulkopuolinen yritys.
Teijolaisten seuran kanssa tekemä sopimus on 1+1 vuotinen.
–Kolme henkeä se työllistää, Kakko kertoo.

Teijon rinteet henkilöityvät pitkälti juuri Kakkoon ja Rannikkoon; jälkimmäisellä on takana yli 30 vuotta rinteellä ja Kakollakin melkein 30.  Kaksikko kävi pokkaamassa kuntakohtaisen yrittäjäpalkinnon viime viikonloppuna.
–Mielellään sen vastaanotti. Tietysti asiakkaiden ansiota on, että tässä on voitu olla ja toiminta kannattaa, Kakko kiittää.
–Ei sitä silloin 1984 ekan naruhissin aikaan ajatellut, että tässä voisi joskus tosiaan olla laskettelukeskus, Rannikko muistelee.

Melkein kolmen vuosikymmenen yhteistyön aikana kaksikko on hitsautunut yhteen.
–Yhteisymmärrys on hyvä ja on pitänyt ollakin, kun näin kauan on yhdessä töitä tehty, Kakko sanoo.

Jaa artikkeli: