Skip to main content

PeU valmistautuu pikatahdilla ykkösdivisioonaan

PeUn miehet harjoittelivat vielä maanantaina pinellä porukalla. Pasi Laineen kuntoharjoituksissa mukana vas. Kusti Räsänen, Tomi Himberg, Santeri Himanto ja Juhana Melkkilä.Perniön Urheilijoiden miesten koripallojoukkue on haasteen edessä.
Keväällä nousu 1-divisioonaan jäi pudotuspeleissä toteutumatta, mutta nyt perniöläisseura on nousemassa 2-divisioonasta sarjaa ylemmäs yhden ykkösdivarijoukkueen luovuttua paikastaan.

PeU on tehnyt päätöksen siitä, että sarjapaikkaa haetaan ja koripalloliiton hallitus käsittelee sitä elokuun 13. päivänä.  
Koripallojaoston puheenjohtaja Pekka Leikkonen toteaa, että aikataulu on kireä, kun tieto mahdollisuudesta sarjanousuun tuli vasta kesällä.
– Toivottavasti saadaan tästä perniöläinen projekti, jonka kautta voidaan olla sarjassa ja pysyä siellä.

PeU:n tuleva pelipaikka on 1-divisioonan Divari B, joka on tarkoitettu etenkin kehitysjoukkueille.  Sarjan on tarkoitus toimia kehitysalustana niin valtakunnalliseen sarjaan nousseille joukkueille kuin pelaajillekin.

Pekka Leikkosta ilahduttaa etenkin se, että mukana joukkueessa on PeU:n kasvatteja.   Sopimuspelaajia on parhaillaan kahdeksan ja neuvotteluja pelaajayhteistyöstä Vilpas Vikingsin kanssa on käyty.  

Uuteen sarjaan ei lähdetä henkseleitä paukutellen, yksi tavoitteista on sarjapaikan pitäminen.
– Tavoitteita voi asettaa lisää kauden aikana, miettii maanantaina harjoituksissa huhkinut Santeri Himanto.
Samoin varovaisesti tulevaa miettii Kusti Räsänen.   Hän myöntää vastuksen toki kovenevan.
– Kaveriporukat ja sellaiset kuuden pelaajan porukat jäävät pois.

Lue koko juttu torstain lehdestä

Jaa artikkeli: