Skip to main content

PeU-Basketin edustusjoukkue taistelee keväällä sarjapaikasta

PeU- Basketin mollivoittoinen syyskausi päättyi sunnuntaina iloisiin tunnelmiin. Perniöläiset hakivat Raholan Pyrkivästä komean 79-104 vierasvoiton ja nousivat syyskauden jälkeen kahdeksaan pisteeseen ja sijalle 11 sarjataulukossa.
Takana ovat ainoastaan yhden voiton napannut Namika Lappeenranta ja kolmen voiton Munkkiniemen Kisapojat.

PeU sai syksyn viimeiseen otteluun mukaan neljä Salon Vilppaan liigapelaajaa. Siitä huolimatta 104 pistettä vaatii vieraskentällä ison määrän onnistumisia.
PeU-Basketin ykkösmies oli koko alkukauden mainiosti pelannut Dantiel Daniels 27 pisteellä ja 16 levypallolla
Valmentaja Tommi Sainion mukaan Ykkösdivisioona B on tällä kaudella ollut entistä kovempi ja tasaisempi sarja. Siihen nähden Danielsin panos on ollut erinomainen.
– Hän tekee kentällä juuri niitä asioita, joista on sovittu. Pikkuhiljaa mennään eteenpäin myös niissä asioissa, joissa on kehitettävää. Daniels on erittäin positiivinen kaveri ja sopeutunut
joukkueeseen hienosti, Sainio sanoo.

Valmentaja kiittelee seurajohtoa, sillä aikaisempia kausia heikommasta menestyksestä huolimatta työrauha on säilynyt.
Koripallojaoston puheenjohtaja Pekka Leikkonen sanoo, että joukkueen menetys olisi voinut olla parempikin.
–Valmennusjohto on saanut ja saa kaiken tukemme. Pari voittoa enemmän olisi ollut mahdollista, mutta nyt jatketaan tästä tilanteesta, Leikkonen sanoo.

Hänen mukaansa yhteistyö Vilppaan kanssa on sujunut juuri niin kuin aikakaan sovittiin ja työtä jatketaan keväällä samoin askelmerkein.

Jaa artikkeli: