Skip to main content

PeU:n vapaaheitot koetuksella tänään Uraa vastaan

Jesse Räkköläinen ja Miro Patrakka vaihtoivat armeijan harmaat pelipaitoihin.Viime  perjantaina kevätkautensa niukalla vierastappiolla Karkkilaa vastaan aloittanut PeU-Basket kohtaa torstaina kotisalissaan Ura Basketin Kaarinasta.

Amatöörisarjassa tahti tuskin voisi olla tiukampi: sunnuntaina PeU pelasi sunnuntaina kotona tiukan ottelun Hyvinkään Pontevaa vastaan.
PeU hävisi Hyvinkäälle tiukan taistelun jälkeen lukemin 80-77
Jo Karkkilassa perniöläiset olisivat olleet paremmin voittokamppailussa, jos otteet vapaaheittoviivalla olisivat hiukankin paremmat. Sama tahti jatkui sunnuntaina Perniössä.

Sunnuntaina perniöläiset sutivat kotisalissaan peräti 18 vapaaheittoa ohi renkaan ja sellainen tasoitus on liikaa mille tahansa sarjan joukkueelle.

PeU-Basketin pelaamista ja harjoittelua ei helpota myöskään se, että joukkueen takamiehistä Jesse Räkköläinen ja Miro Patrakka aloittivat armeijan tammikuun alussa.
– Ei siellä paljoa ole ehtinyt harjoitella. Ja kyllä se näkyy pelaamisessa, Jesse tunnusti.
Miro kertoo viihtyneensä alokasajan armeijaharjoituksissa, mutta Jesselle alokasajan hohto ei ole ainakaan vielä selvinnyt.
– Katsotaan jos saamme jostain auton käyttöön, niin voimme käydä viikolla harjoituksissa Salossa, miehet miettivät.
Torstaina vastaan asettuva Ura Basket  majailee sarjataulukossa neljäntenä tasapisteissä sarjaa johtavan Pussihukkien kanssa.

 

Jaa artikkeli: