Skip to main content

PeU-Basket testaa Lawrencea

Kashrell ”Kash” Lawrence yrittää raivata paikkansa PeU-Basketin ykkösdivisioonamiehistöön.PeU-Basket on tehnyt ensimmäisen ja pitkälti odotetunkin siirtonsa runsaan kahden viikon kuluttua käynnistyvään koripallon ykkösdivisioonaan. 
PeU on hankkinut ulkomaalaiskokelaaksi Kanadan passilla liikkuvan 188-senttisen ja 24-vuotiaan Kashrell Lawrencen, joka joutuu todelliseen tulikasteeseen ensi lauantaina Salohallissa klo 12.30 käynnistyvässä Hanhivaara-turnauksen ”esiottelussa” kouvolalaista Korikouvoja vastaan.

Lawrence on PeU-Basketissa kahden viikon koeajalla, joka päättyy ensi viikon perjantaina. Hän oli mukana viime lauantaina kauden ensimmäisessä harjoitusottelunsa Vantaalla, missä PeU pehmitti viime kaudella divisioona B:n runkosarjan voittaneen, mutta täksi kaudeksi merkittävästi heikentyneen lohkokumppaninsa Pussihukat 100-90 (54-49).

Viime perjantaina Suomeen ja Saloon saapuneelle Lawrencelle jäi vuorokauden verran aikaa ensiesiintymiseensä PeU:n numeropaidassa.
– Hyökkäyksemme oli energistä, mikä näkyi myös pistesaldostamme. Palloa hyvin käsittelevä Lawrence on ollut tähän saakka meille positiivinen tulokas, totesi katsomossa ollut PeU:n koripallojaoston puheenjohtaja Pekka Leikkonen.

Puuttuvat senttinsä ”Kash” uskoo kompensoivansa voimalla ja nopeudella molemmissa kenttäpäädyissä.
Jos näin tulee käytännössä tapahtumaan, PeU-Basket on B-divisioonassa entistä vauhdikkaampi ryhmä. Päävalmentaja Toni Nyman mietti suhteellisen pitkään vastausta kysymykseen, joka koski 26 pistettä pussittaneen ja kahdeksan levypalloa kahmineen Lawrencen debyytin tasoa PeU-Basketissa.
– Ihan ok esitys fiksulta pojalta. Hän oli nopeasti nähtynä hyvä tekemään hommia, pystyi työntämään palloa tehokkaasti ylöspäin ja samalla nopeuttamaan peliämme älyttömästi, Nyman totesi.

 

Jaa artikkeli: