Skip to main content

Parker kehuu perniöläisyleisöä sarjan parhaaksi

Perniön Urheilijoiden yhdysvaltalaisvahvistus, 196-senttinen Renado Parker on pelannut itsensä perniöläisen koripalloyleisön sydämiin. Ottelun parhaaksi pelaajaksi viime sunnuntainakin valittu Parker antaa tunnustusta kotiyleisölle, jonka määräksi ilmoitettiin tällä kertaa 268.
– Yleisö on täällä aivan ihana.  Tämän sarjan paras yleisö aivan varmasti, kehuu Parker.

Viime kesänä Portlandin yliopistosta valmistunut Parker päätyi Suomeen loppukesästä. Hän opiskeli yliopistossa sosiaalitieteitä.
– Tarjouksia oli agenttini mukaan myös Saksasta ja Islannista, mutta tarjous täältä oli kaikkein paras, kertoo Parker.

Hyvin todennäköistä on, että Parker ei ilahduta Perniön liikuntahallin yleisöä enää ensi syksynä. Agentti neuvottelee parhaillaan Parkerin tulevasta kaudesta. Yksi varteenotettava vaihtoehto on jatkaa pelaamista Australiassa.
– Olen kuullut vain positiivista niiltä tuttaviltani, jotka ovat olleet Australiassa. Olisihan se tietynlainen unelma päästä sinne pelaamaan.

PeU Basketin loistava kolmannen jakson alku ei riittänyt kuitenkaan voittoon Kaarinan Uraa vastaan Perniön hallissa. Renado Parker piti PeU:n mukana taistelussa vielä neljännen jakson puoliväliin, mutta lopulta Ura Basket karkasi voittoon pistein 74-66.

Lue koko juttu painetusta lehdestä

Jaa artikkeli: