Skip to main content

Panu Heinistö kehittää Harjun Kiekosta mestistason seuraa

Panu Heinistön tavoitteena on rakentaa Harjun Kiekosta  3-6 vuodessa kaikilta toiminnoiltaan mestistason seura.Harva tietää, että lohjalainen Harjun Kiekko kuuluu jäsenmäärältään Suomen kymmenen suurimman jääkiekkoseuran joukkoon.
Ja yllättävää monille on sekin, että HaKi:n avainhenkilöihin kuuluu perniöläinen Panu Heinistö, 41. Lajin entinen ammattilaispelaaja on työskennelyt Lohjalla heinäkuun alusta lähtien seuratoiminnan kehittäjänä eli käytännössä kiekkoilun moniosaajana.

Heinistön tehtävänä on rakentaa työnantajalleen raamit, joissa saadaan irti seuran koko potentaali. Hän uskoo vahvasti siihen, että HaKi:lla on mahdollisuudet kasvaa merkittäväksi tekijäksi eteläisellä alueella ja miksei myös koko kiekko-Suomessakin.
– Tavoitteena on se, että HaKi profiloituu 3-6 vuodessa kaikilta toiminnoiltaan mestistason seuraksi. Vaikka meillä on noin tuhat jäsentä, olemme toistaiseksi urheilupiireissä aika tuntemattomia, Heinistö sanoo.
– Eli jo siinä, että saamme seuralle lisää tunnettavuutta, riittää työsarkaa.

Ennen Lohjalle siirtymistään Heinistö toimi seitsemän vuotta Salon Kiekkohaiden toiminnanjohtajana.
Kädenvääntö läntisen Uudenmaan jääkiekkotulevaisuudesta päättyi järkiratkaisuun vihdoin kaudeksi 2014-2015, jolloin Nummelan Palloseura-Hockey ry. ja Lohjan Kisa-Veikot ry. yhdistivät kilpa-ja harrastetoimintansa Harjun Kiekon tunnusten alle.

Seuran miesten edustusjoukkue pelaa ensi kaudella kakkosdivisioonassa, A-nuoret Suomisarjan karsinnoissa sekä B- ja C-nuoret Mestiskarsintasarjassa. Eteläisen alueen sarjoissa Harjun Kiekolla on edustus kaikissa ikäluokissa.
Perniön kirkonkylän Tammitielle 2009 perheensä kanssa muuttanut Panu Heinistö myöntääkin, että hänellä on tällä hetkellä Lohjalla ihanneammatti. 

Lue koko juttu painetun lehden urheilusivuilta

Jaa artikkeli: