Skip to main content

Nälkäpäiväkeräys näkyy Perniössä loppuviikosta

Hanna Vänni, Eira Eriksson ja Kyösti Etsalo ovat mukana SPR:n Nälkäpäiväkeräyksessä.Suomen Punaisen Ristin valtakunnallinen Nälkäpäiväkeräys näkyy loppuviikosta eri puolilla Saloa.
SPR:n Perniön osaston aktiivit Kyösti Etsalo ja Eira Eriksson kertovat, että keräyslippaat toimitetaan Perniön kouluihin, monen työpaikan ruokalaan sekä muutamaan baariin ja kioskiin.
– Nälkäpäiväsoppaa keitetään noin 200 litraa ja sitä on myynnissä lauantaina Nuorisotalon edessä ja sisällä. Nälkäpäivä-leipää myydään perjantaina torilla ja Omapaikassa. Ja mikäli vielä lauantaina leipää on jäljellä, sitä on myynnissä Nuorisotalolla, Eriksson kertoo.
Tonkat löytyvät perjantaina ja lauantaina S-Marketin, K-supermarketin ja ABC-liikenneaseman pihalta. Siwan edustalla on lipaskeräys.

SPR:n Varsinais-Suomen järjestöpäällikkö Sirpa Lehtimäki kertoo, että perinteinen Nälkäpäiväkeräys sai viime vuonna ennätyssuosion ja koko maassa keräystuotot nousivat yli neljän miljoonan euron.
Nälkäpäivällä kerätään varoja Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Varoilla autetaan katastrofien ja konfliktien uhreja Suomessa ja ulkomailla.

Jaa artikkeli: