Skip to main content

Naisten jalkapallokausi meni nappiin

FC PMS:n kauteen mahtui riemukkaita pelihetkiä niin viheriäisellä nurmella kuin loppukaudesta lumisellakin kentällä. Lehti-ilmoitus ja netissä huhuilu poikivat koko joukolle innokkaita naisia uuden harrastuksen, jonka jatkumista ensi keväänä tuskin maltetaan odottaa.
–Viime keväänä mainostettiin, että Perniössä olisi alkamassa silloin naisten kuntofutiksen nimeä kantava ryhmä, muistelee Kaisa Villa.

Pelaajia löytyi, joukkue saatiin kasaan ja nyt onnistunut kausi on pantu pakettiin pikku juhlissa.
–Kun sitä naurun määrää kuunteli illan aikana, niin ei voi kuin sanoa, että kausi oli täydellisen onnistunut. Tästä on hyvä keväällä jatkaa eteenpäin, ja toki innokkaita pelaajia otetaan mielellään vastaan lisää. Villa lupaa.

Alkuun innokkaita oli jopa parisenkymmentä, mutta määrä tasaantui siitä 10-15 innokkaaseen pelaajaan.
–Into kasvoi ja saatiin järjestettyä muutamia harjoituspelejäkin parin seutukunnan vastaavan joukkueen kanssa.

Kun eteen tuli pelejäkin, piti joukkueelle keksiä nimi. Joukkue on opittu tuntemaan nimellä FC PMS (Perniö Mother Soccer).
–Nimi on herättänyt hilpeyttä liittyen myös johonkin ihan muihin oireisiin viittaavalla kirjainyhdistelmällä, nauraa Kaisa Villa.

Joukkueen viimeinen peli tälle syksylle pelattiin jo talvisissa oloissa; kyseessä oli ystävyysottelu D- poikia vastaan marraskuussa.
–Innokkuudesta ja rakkaudesta lajiin kertoo se, että peliä ei haluttu perua vaikka lunta vihmoi tosissaan.

Jaa artikkeli: