Skip to main content

Mirja Meriluoto on vuoden särkisalolainen

Särkisalossa soitto soi lauantaina varsin tyhjälle  Meripirtin pihalle. Särkisalo-päivän kävijämäärä kärsi sateisenharmaasta ilmasta, joka koheni vasta palkintojenjaon alkaessa.
Särkisalossa jaetaan perinteisesti keskellä kukkeinta kesää pokaali jos toinenkin: vuoden särkisalolaisen arvonimen sai kannettavakseen Mirja Meriluoto.
Lista Meriluodon tekemisistä on pitkä: hän on pitkäaikainen Särkisalon koulun opettaja ja tätä kauttakin monen tuttu.  Hän on Perniöntien aluetoimikunnan varapuheenjohtaja ja ollut aktiivisesti ottamassa kantaa Särkisalon asioiden puolesta. Viimeksi viime syksynä hän puolusti kiivaasti Särkisalokotia ja on mukana eri kulttuuritapahtumissa kuten esimerkiksi viime kesän Kylämatka-teatteriprojektissa.
Meriluoto jakoi lauantaina kiitosta kanssaihmisille,  asioita on hänen mukaansa tehty ennen muuta yhdessä ja tekijöitä on riittänyt.
–Yksin ei olisi saanut mitään tehtyä.
Työ jatkuu ja huoli Särkisalon tulevaisuudesta elää yhä.
Tilakysymys odottaa Särkisalossa ratkaisemistaan sekin.   Meriluodon toiveissa olisi, että palvelut kuten kirjasto, päivähoito ja kuntosali saataisiin yhden katon alle, Särkisalokodilta jääneisiin tiloihin.

Jaa artikkeli: