Skip to main content

Mathildedalin satama-alueelle haetaan ostajaa

Yli kaksi hehtaaria Mathidedalin ranta-alueesta tulee myyntiin. Muun muassa vierassataman ja Mathildan Marinan käsittävälle alueelle haetaan uutta omistajaa. 

Alueen osti noin kolme vuotta sitten Propdev Oy, joka on uusinut muun muassa ravintolarakennuksen samoin kuin laajentanut satamaakin.
–Rakennusprojektin aikana huomasimme, että välimatka on liian pitkä siihen, että voisimme olla mukana toiminnassa parhaalla tavalla, perustelee Propdevin toimitusjohtaja Elina Hörtner-Miettunen.

Hän asuu vakituisesti Sveitsissä, samoin yhtiön hallituksen puheenjohtaja Daniel Schilling.
–Toiminta on lähtenyt todella hyvin käyntiin ja hyvää palautetta on tullut paljon. Tuntuu, että olemme itse melkein kehityksen jarruna, Hörtner-Miettunen muotoilee.

Yhtiö omistaa rantakaistaleen lisäksi alueen myös Tullintien varrella. Alueelle suunniteltu kaavamuutos on pistetty jäihin.
–Sekin alue voi vaihtaa omistajaa, jos joku sen ehdottomasti haluaa. Mutta se ei ole meille sellainen rasite, toimitusjohtaja toteaa.

Kokonaisuuden hintapyynti on 3,9 miljoonaa euroa ja ensimmäinen myynti-ilmoitus julkaistaan Elina Hörtner-Miettusen mukaan tämän viikon torstaina.
–Investointien arvo alueelle on ollut 3,8 miljoonaa, toimitusjohtaja summaa.

Toiminta satama-alueella jatkuu kuten tähänkin asti.

Jaa artikkeli: