Skip to main content

Kesäkerho leikittää Narikassa ja puistoissa

Koska Salon kaupunki ei voi tarjota alakouluikäisille kesäkerhoa tänä vuonna, järjestää Perniön MLLKesäkerho alkoi maanantaina tutustumisleikillä. omansa. Kesäkerhossa leikkivät 1-3 –luokkalaiset kahden viikon ajan.
– Tarjosimme kerhoa neljän viikon ajaksi, mutta kesäkuun viimeisiin viikkoihin ilmoittautui vain vähän lapsia, Jenna Hänninen kertoo.
Kerhon ohjaajana toimii MLL:n kerhovastaava Jenna Hänninen. Hänen apunaan työskentelevät Osuuspankin rahoittamat kesätytöt Marianne Lehtonen ja Elisa Koivisto.
Kaupunki tarjoaa kerholle leikkitilat Narikasta, mutta luonnon omia leikkikenttiä kerholaiset kuluttavat aktiivisesti.
– Teemme retkiä lähialueille ja olemme paljon puistossa, Elisa kertoo.
Idea kesäkerhoon lähti MLL:n hallituksesta. Hallituksen jäsenillä on paljon lapsia ja tarve vahditulle ajanvietteelle suuri.
–Lapsilla on 10 viikkoa kesälomaa, joten tämä kahden viikon ohjattu tekeminen on jo paljon, Perniön MLL:n puheenjohtaja Jenni MacGill kertoo.
Kesätytöt Marianne ja Elisa ovat tunteneet jo lapsuudesta saakka. Molemmat menevät lukioon syksyllä. Elisa oli jo viime vuonna MLL:n kesäkerhossa kaitsemassa pienempiä lapsia, kun taas Marianne oli TET-harjoittelussa 3-luokkalaisten kanssa.
–Kerholaiset ovat tuttuja TETistä ja osa on kavereiden pikkusisaruksia.

Jaa artikkeli: