Skip to main content

Kemiön terveyskeskuksessa tehdään hoitotöitä ja remonttia rinnakkain

Uuteen arkistotilaan tulee 300 milliä paksu lattia ja erillinen iilmanvaihtojärjestelmä.  Uutta holvia syynäävät vastaava mestari Staffan Sjöblom, suunnitteluinsinööri Lilian Karlsson ja työharjoittelija Pia Grandell.Kemiönsaaren terveyskeskuksen peruskorjaus- ja laajennushanke etenee.  Työmaalla ujeltavat parastaikaa rinnakkain niin työmaan koneet kuin esimerkiksi hammaslääkärienkin porat.
–Hammaslääkärit työskentelevät täällä vielä hetken, kesäkuussa he siirtyvät väliaikaisesti Taalintehtaalle, kertoo suunnitteluinsinööri Lilian Karlsson.

Tämä siksi, että myös hammashoitolan tiloissa uusitaan talotekniikka.
–Se laitetaan uusiksi koko kompleksissa, tähdentää vastaava mestari Staffan Sjöblom.
Kaikki vanhat tilat saneerataan ja uutta rakennetaan tuhatkunta neliötä. Terveyskeskussairaala eli vuodeosasto kasvaa 32-paikkaiseksi.

Rakennettavana on myös paljon muuta kuin varsinaista hoitotilaa; esimerkiksi toisen uudisosan alakertaan tulee arkistoholvi, johon keskitetään kunnan kaikki arkistot.
Lisäksi remontissa kohennetaan esimerkiksi henkilöstön sosiaalitiloja ja rakennetaan välinehuollolle uudet tilat lähelle hammaslääkärien työhuoneita. Uuteen paikkaan muuttaa myös neuvola ja fysioterapeutti saa uudet tilat toisesta päädystä.

Investointiin on varattu kaikkiaan 4,45 miljoonaa euroa, ja kaiken on määrä olla valmiina joulukuun alussa.

 

Jaa artikkeli: