Skip to main content

Kaaresvirta PeU-Basketin kultaranne

Kapteeni Samu Kaaresvirta oli huippuvedossa, kun PeU-Basket kaappasi hienon voiton Karkkilasta koripallon B-divisioonassa sunnuntaina kotikentällään selkein numeroin 98-77 (48-45).

Joukkueen henkinen johtaja upotti erinomaisella onnistumisprosentilla kuusi kolmosta ja kasasi yleisöönmenevästä kamppailusta 24 pistettä. Työjuhta Kashrell Lawrence oli kotijoukkueen toinen tehomies 29 pisteellään ja 14 levypallollaan.

– Olimme aika lähellä kauden parasta esitystämme. Joukkueemme oli tänään mentaalisesti äärimmäisen vahva ja keskittyi sovitusti pelkästään omaan tekemiseen, kehui valmentaja Toni Nyman suojattejaan.

Tasavahvasta PeU-Basketista kaksinumeroisille pistelukemille pääsivät myös Miro Patrakka (13), Teemu Jarhio (13) ja Jesse Virtanen (12). Yksi voiton avaimista oli se, että kotijoukkue sai ottelun toisella puoliskolla pehmitettyä kurittoman Karkkilan ylivoimaisesti parhaan pelaajan Janne Kinnusen.

Tämä tehtaili ensimmäisellä 20-minuuttisella peräti 25, mutta jäi kahdella viimeisellä neljänneksellä vain viiteen pisteeseen.

PeU-Basket jatkaa divisioonaan jo torstaina vierasottelulla Helsingin NMKY:tä vastaan. Sarjakärki murskasi sunnuntaina vieraissa Espoon Basket Teamin peräti 91-39!

Jaa artikkeli: