Skip to main content

Jyväskylä oli suvereeni

Koripallon ykkösdivisioonaa johtava BC Jyväskylä oli PeU-Basketin vieraana sunnuntaina.
Sarjajohdon salaisuus ei jäänyt epäselväksi, jyväskyläläiset olivat hiukan parempia kaikessa.

Kotijoukkue oli ensimmäisen jakson jälkeen kymmenen pistettä tappiolla,  toisessa jaksossa BC Jyväskylä meni menojaan ja taukonumerot olivat 23-47.  Kolmas jakso oli perniöläisten, jakson pisteet 20-12, mutta BC:n johto oli jo 43-59. Viimeisessä jaksossa kotijoukkue teki 9 pistettä ja vieraat 32, loppupisteet olivat täten 52-91.

PeU-Basketilta puuttuivat Niilo Merilä, Ilmari Kallio ja Vesa-Pekka Laine. Sunnuntain paras oli Lauri Tiainen.
Perniöläisten pisteet: Antti Rindell 8/3, Santeri Himanto 0/2, Olli Kanerva 4/4, Renado Parker 9/2, Klaus Troberg 4/2, Pekka Lammi 4/0, Kusti Räsänen 2/0, Tomi Himberg 0/0, Lauri Tiainen 15/4, Jussi Savolainen  7/8. Katsojia  ottelu  keräsi 320.

PeU-Basketilla on jäljellä viisi ottelua runkosarjassa. Ensi sunnuntaina joukkue matkaa Vaasaan Vaasan Salaman vieraaksi.  Salama on sarjassa viimeisenä yhdellä voitolla.