Skip to main content

Jarmo Sarhola Kiskojien paras urheilija, Lassi Vuorinen PeU:n

Jarmo Sarhola on Kiskon Kiskojien vuoden urheilija. Palkinnot jaettiin Kiskojien  syyskokouksessa.
Yleisurheilun kannustuspalkinnot saivat Helmi Sallanmaa, Lauri Sallanmaa ja Valtteri Alha. Palkitsemisen perusteena on harjoituaktiivisuus.
Jalkapallotytöistä palkittiin Piia Haarjärvi, Nelli Alha ja Laura Henttinen. Mikrojoukkueesta palkittiin Onni Uusitalo, Nico Pettersson ja Eetu Ojamaan, mineistä Daniel Holm ja Roni Lintunen.
Vikkelimmät jalkapallonappulat olivat  Top0i Olenius, Justus Ruostesaari. Kiskojien parhaan jalkapalloilijan pokaalin sai Jesse Laaksonen,
Tehokkain salobandyssä on ollut Akseli Junnila.
Vuoden talkoolaisena palkittiin Ari Heikkinen ja toimitsijana Maritta Laaksonen.

Lassi Vuorinen on puolestaan Perniön Urheilijoiden  päättyvän vuoden paras urheilija. Lassi on myös kuusitoistavuotiaitten ja sitä vanhempien paras hiihdossa. Jalkapallon puolella palkinnon sai Paavo Eriksson ja koripallon Veera Örri.
Paras juniorityttö hiihtäjistä on Jonna Juva, koripalloilijoista Emilia MacGill, lentopalloilijoista  Julia Nilsson ja yleisurheilijoista  Siiri Sutinen.
Paras junioripoika hiihtäjistä on Niilo Helkama, jalkapalloilijoista Jere Hurme, koripalloilijoista Otso Leikkonen ja yleisurheilijoista Arttu Tauriainen.
Paras veteraaniurheilija on Jaana Riikonen ja paras joukkue koripallon miesten edustusjoukkue.
Vuoden valmentajana palkittiin Tomi Vuorinen  hiihdon puolelta ja vuoden toimitsija Tero Manelius jalkapallosta.

 

Jaa artikkeli: