Skip to main content

Ilmastoinnista valunut vesi vaurioitti liikuntahallin parkettia, koripallon harjoitusvuoroista huoli

Perniön liikuntahallin salissa on tapahtunut vesivahinko. Laiterikon takia katossa kulkeviin ilmanvaihtoputkiin on kertynyt kondensiovettä, joka on tippunut lattialle ja  saanut parketin irvistelemään monin paikoin. 

Onnettomuus sattui torstaina iltapäivällä ja ensiavuksi paikalla olleet urheilijat moppasivat lattian sekä katsomot kuiviksi. Perjantaina lattia oli kuiva mutta
ilmanvaihdoputkien päiden kohdalta jo vaurioitunut.

Liikuntapaikkamestari Marko Mäkistä ei perjantaina iltapäivällä tavoitettu kommentoimaan. Kaupungissa kokoustetaan maanantaina sen tiimoilta, mitä lattialle tehdään.

Huoli kaudesta ehti nousta muun muassa Perniön Urheilijoissa. PeU:n koripallon miesten edustusjoukkue harjoittelee hallissa kesällä ja kausi alkaa lokakuussa.
-Pitää etsiä korvaavat tilat, jos siltä näyttää, että sali menee remonttiin, toteaa jaoston puheenjohtaja Pekka Leikkonen.
-Tärkeää on katsoa, mitä rakenteissa on tapahtunut, ettei vaan tule homeen riskiä.
Seuran puheenjohtaja Tero Manelius arvioi, että sali ei ole pelikelpoinen.
-Jos tuommoiseen vekkiin kaatuu, se voi tehdä tosi pahaa jälkeä. Eikä koripallo ole ainoa huoli, kun salissa on muutakin ohjelmaa.

Lattia olisi muuten edelleen hyvässä kunnossa, vaikka se on hallin ikäinen eli 30-vuotias. Lattia tehtiin aikanaan kalliista sokerivaahterasta.

Jaa artikkeli: