Skip to main content

Hurtti huumori ja hyvä henki kannattavat PeU:n naisia pelistä toiseen 

Tätä lajia riitti Perniön hallissa lauantaina:  PeU:n ja Laajasalon Woiman ottelu venyi viiden erän mittaiseksi. Punapaitaiset perniöläiset ovat tarkkana verkolla.Kauden ennätysyleisö näki lauantaina Perniön Urheilijoiden lentopallonaisten tiukan kakkossarjan ottelun Laajasalon Voiman Woimamammoja vastaan.
PeU oli tyly emäntä, vaikka voittoon tarvittiinkin täydet viisi erää (25–13, 19–25, 24–26, 25–22, 15–13).

Joukkueen monitoiminainen Krista Eriksson kertoo, että viime vuoteen verrattuna kausi on lähtenyt paremmin liikkeelle.
– Meillä on 12 pelistä viisi voittoa ja seitsemän tappiota. Ilman loukkaantumisia ja vammoja voittosaldo saattaisi olla isompikin, Eriksson sanoo.

PeU sai kuluvaan kauteen uusia vastustajia pääkaupunkiseudulta. Lähiseudun joukkueista samassa lohkossa pelaavat Someron Pallo ja paikallisvastustaja Salon Viesti 2, jota vastaan taisteluhenki aina syttyy kuin itsestään.

PeU.n kokoonpanosta löytyy pelaajia, jotka ovat syntyneet vuosien 1969-1998 välillä eli joukkueesta löytyy nuoruuden intoa ja kokemusta
– Pelaajataustat ovat hyvinkin erilaisia. Osa on pelannut junnusta asti, osa aloittanut vuosien tauon jälkeen uudelleen ja taitaa yksi pelaaja olla löytänyt lajin pariin vasta aikuisiällä.

Valmentaja Kalle Virtanen kertoo, että PeU:n pelaajaporukka on aivan huikea ryhmä valmentaa.
– Hurttia huumoria riittää ja henki on erinomainen.
– Onneksi tällä kaudella suoritustaso on ollut huomattavasti tasaisempi muutamia notkahduksia lukuun ottamatta. Syksyllä suurimmat haasteet ovat tulleet rosterin kapeudesta. Meillä on tällä hetkellä 11 aktiivista lisenssin omaavaa pelaajaa, kun viime vuonna pelaajia oli 14.

PeU:n treeneissä käy myös muutama joukkueen ulkopuolinen aktiivi, joten niissä porukkaa on yleensä riittävästi.
– Harjoitteet on aika suoraan kopioitu niistä, mitä itselle on aikoinaan opetettu. Kiitoset vaan Kaido Kreenille, Tapio Alapuraselle ja Sami Harjulalle, Virtanen naurahtaa.

Jaa artikkeli: