Skip to main content

Eteläisen Salon valtuutetuilla jatkosuunnitelmat pitkälti auki

Eteläisen Salon kaupunginvaltuutetuista harva lyö vielä lukkoon sitä, lähteekö ehdolle seuraavalle valtuustokaudelle. Kuntavaaleihin on aikaa melko tarkalleen vuosi, varsinainen vaalipäivä on ensi vuonna huhtikuun 9.

Varmimmin sanansa asettelee kiskolainen Juha Punta (kok), joka sanoo suoraan, että ei asetu enää ehdolle.
–Sen olen oppinut, että kun into johonkin asiaan hiipuu, on parempi antaa muiden jatkaa. Tässä on oltu koko ikä menossa ja nyt voisi olla aika vaalia enemmän ystävyyssuhteitakin.
Punta aloitti kunnalliset luottamustehtävät Kiskossa vuonna 2000.

Perussuomalaisten Sanna Leivonen on puolestaan varma ehdolle asettumisestaan.
–Ettei Perniö ihan rappeudu. Huoli on etenkin siitä, että terveyskeskuksen vuodeosastolla on järkevää käyttöä jatkossakin.
Melko varmoja jatkostaan ovat Elina Suonio-Peltosalo ja Pertti Vallittu.
–Vaikka on paljon työtä ja muita tehtäviä, olen niin sisällä kuvioissa, että jatkaminen tuntuu luontevalta. Kansahan sen lopulta päättää, sanoo perniöläinen Suonio-Peltosalo (kok).
Kiskolainen Vallittu (kd) on samoilla linjoilla.
–Vasta on alkuun päästy ja olen kokenut vaikuttamisen myönteisenä ja jos äänestäjät niin haluavat.

Keskustan Tauno Kanerva Perniöstä ei vielä ole päättänyt jatkoaikeistaan. Demarien Pekka Kymäläinen Perniöstä ei ole myöskään päätöstä tehnyt.
–Kesään mennessä selviää ja katsotaan, millaisia demariehdokkaita on tarjolla.
Samansuuntaista sanoo puoluetoveri Hannu Ranta.
–Pitkään olen ollut mukana ja työkiireitä on, toisaalta tulossa on monenlaisia muutoksia, joihin haluaisi olla vaikuttamassa. Syksyyn mennessä olen varmaan päättänyt, lähdenkö ehdolle, perniöläinen Ranta sanoo.

Särkisalon Heikki Liede (kok) ei hänkään vielä lyö kantaansa lukkoon.
–Pyydetty on ehdolle ja kyllä se ihan mahdollista on. Vaikuttaa voi toki muuallakin, mutta toisaalta valtuusto antaa erilaisia vaikuttamisen mahdollisuuksia. Työlästähän se on.
Kiskolainen Ulla Huittinen (kesk) myöntää, että on pohtinut asiaa ja ollut kahden vaiheilla.
–Kyllä se taitaa jatkamisen puolelle kallistua, vaikka muitakin kiireitä on. Niin paljon on asioita kesken, että ei ole hyvä, jos koko porukka vaihtuu.

Jaa artikkeli: