Skip to main content

Eläinsuojeluyhdistys hankki kotipesän keskeltä kylää

Eläinsuojeluyhdistyksen  uutta tukikohtaa viimeisteltiin perjantaina. Työssä olivat vas. Sanna Timonen, Marianne Mylly, Eija Kauppinen ja Leena Aho.Perniön kunnantalon toisen kerroksen eräässä ikkunassa palavat jatkossa valot säännöllisesti.
Perniön seudun eläinsuojeluyhdistys on vuokrannut talosta toimiston käyttöönsä ja parina päivänä viikossa toimistolla päivystävät vuorotellen Sanna Timonen ja Eija Kauppinen. Yhdistys on nyt keskellä kylää, kuten toive on ollut.
–Sitä on kysytty, missä me oikein olemme. Paljon on vanhempia ihmisiä tai toisaalta lapsia, jotka eivät käytä nettiä niin paljoa, mutta jotka ovat toiminnasta kiinnostuneita. Pitää olla myös paikka, missä voi tavata kasvotusten, puntaroi Sanna Timonen.

Uudesta toimistosta voi saada mukaansa erilaista materiaalia ja vastauksia kysymyksiin.
–Jos ei jotain tiedetä, otetaan selvää, lupaa Eija Kauppinen.
Uuteen toimitilaan on suunniteltu monenlaista, ja jatkossa ohjelmassa voi olla esimerkiksi koululaisvierailuja.

Viime perjantaina toimistoa sisustettiin ja virallisesti se avattiin lauantaina Pimeän peitto-tapahtumassa. Toimisto on myös vaikkapa tulevien tapahtumien suunnitteluun tärkeä tukikohta.
–Toive on, että niitä ihmisiä, jotka tulevat tapahtumiin, saataisiin myös mukaan toimintaan, sanoo Timonen.
Parhaillaan eläinsuojeluyhdistyksellä on jäseniä noin 170. Yhdistys tekee tiivistä yhteistyötä Brusabyn eläinhoitolan ja Salon yhdistyksen kanssa.

Jaa artikkeli: