Skip to main content

Brukinranta pesee kasvonsa Ravintola Teijoksi

Brukinrannasta tulee Ravintola Teijo, mutta sitä ennen tilat päivitetään. VIime viikolla muokattiin tiskiä uuteen uskoon. Yrittäjä Sanna Kallisen kanssa levynkantotöissä on hänen miehensä Kari-Matti.Ravintola Brukinrantana tunnetuissa tiloissa tuoksuvat parhaillaan maali ja pesuaineet.  Muutaman viikon päästä uudessa uskossa on koko huoneisto ja samalla vaihtuu nimi.   Maaliskuun alussa ovet avautuvat tauon jälkeen, ja silloin nimenä on Ravintola Teijo.
–Ajateltiin, että vaihdetaan se samalla kun muutenkin uusitaan, sanoo yrittäjänä aloittava Sanna Kallinen.

Hänelle ravintola-ala on tuttua eri puolilta maakuntaa ja myös isomman mittakaavan paikoista.  Kallinen on työskennellyt muun muassa Naantalin Kaivohuoneella ja Turun Caribiassa.

Kallisen juuret juontavat Perniöön.  Nyt koti on Tarvasjoella, ja viimeksi Kallinen on työskennellyt opettajana Salon seudun ammattiopistossa.
–Näin ilmoituksen siitä, että ravintola tulee tarjolle. Ajattelin, että kyllä minä nyt ainakin soitan asiasta. Nyt sitten ollaan tässä, Kallinen naurahtaa.

Teijolla kaivattua käsillä tekemistä on luvassa;  ainakin aluksi Kallinen hoitaa koko paletin itse. Heti maaliskuun alusta käynnistyvät arkilounaat.  Ajatuksena on tehdä perusasioita huolella.  
–Tehdään arki- ja kotiruokaa, mutta hyvin.  Esimerkiksi pyöritellään lihapullat itse.
Mietteissä on myös toiminnan laajentaminen lounaista, kunhan vuosi etenee;  aikeena on pitää kesäviikonloput auki ja ottaa silloin käyttöön myös  annoslista.

Jaa artikkeli: