Skip to main content

Asuntokaupassa on pitkästä aikaa valoa

Paritaloille on kaavailtu tonttia, joka sijaitsee Leskenkujan ja joen välissä.  Mika Leikkonen kiipesi rantatöyräälle.Eteläisessä Salossa kiinteistökaupassa on ollut muutamaa viime vuotta parempi vuosi.
–Kysyntäpiikki ei jäänytkään kevääseen, vaan kesäkin jatkui myönteisissä merkeissä, sanoo kiinteistövälittäjä Mika Leikkonen perniöläisestä TT-Välityksestä.

Näin siitä huolimatta, että Leikkosen mukaan Nokia-krapulaa eletään Salossa yhä, eikä Hellan yt-ilmoituskaan ole hyvä uutinen.
–Toisaalta Turun telakalta tulee hyviä uutisia. Toki toivomme, että se heijastuu meillekin. Ihan mahdollista se on, Leikkonen puntaroi.

Selkeästi vanhat, hirsirunkoiset talot, ovat aina varmaa kauppatavaraa. Samoin rintamamiestaloille on jatkuvasti oma ostajakuntansa.
–Haastavin on 70-luvun talo, jos siihen ei ole tehty koskaan peruskorjausta, myöntää Leikkonen.

TT-Välityksellä on käynnistymässä ennakkomarkkinointihanke Leskenkujan varteen rakennettavista paritaloista.
–Totta kai siinä on sitä, että kauppa kävisi ja rakennusliikkelle olisi töitä. Mutta olisi se myös hienoa nähdä, että Perniössä lähtee isompi työmaa käyntiin. Se antaisi sen viestin, että jotain hyvää taas tapahtuu, Leikkonen puntaroi.

Alkuvaiheessa kyseessä on kahden talon projekti, mutta rakennusoikeus sallii neljän paritalon rakentamisen Leskenkujalle.

Mika Leikkonen kertoo, että netti on muuttanut jopa sitä, mitä asuntoja tullaan katsomaan. Moni tekee tiukan esikarsinnan ruudun äärellä.
– Sieltä katsotaan tarkasti tiedot, ja sitten tullaan esittelyyn varmistamaan, että kohde on sitä mitä pitikin.

Lisää painetussa lehdessä

Jaa artikkeli: