Yksi päivä, kolme grillikioskia, neljä hampurilaista.
Grillit huurussa -ohjelman kuvaaminen on syömismielessäkin täyttä työtä.
-Joka paikassa pitää jättää vähän syömättä. Muuten tulee liikaa, myöntää ohjelman tähti, koomikko Sami Hedberg.
Näyte ohjelmanteosta saatiin perjantaina Perniössä, kun Salo-jaksoon kuvattiin osuus Alvan grillillä.
Tuoreeltaan arviot olivat positiivisia.
-Hyvät tuotteet, iloinen henkilökunta, summaa Hedberg.
-Kokonaisuus vaikuttaa arvioon; ruoat, ympäristö ja muu.
Päivän päätyttyä päätetään se, mille kioskille ryhmä palaa valmistamaan oman mättöbravuurinsa.
Ohjelmaan kuvataan kolmatta kautta, ja kaikkiaan kausien aikana käydään läpi pitkälti toistasataa paikkaa.
-Nämä ovat ihan omanlaisiaan kulttuurikeskittymiä, Hedberg myöntää.
Ja myös katoavaa kansanperinnettä; ketjupaikat ja pizzeriat ovat tulleet grillien tontille.
-Porissa yrittäjä tuli oikein tunteikkaasti kiittämään, miten paljon ohjelmalla on tehty hyvää alan yrittämiselle.
Lisää painetusta lehdestä